Aspiepower Media

The Healthy Box

Detta inlägg är skrivet i samarbete med The Healthy Box


Det finns massa olika boxer ute på marknaden och jag tycker det är ett kul koncept att man får testa olika produkter men jag tyckte det var extra kul när jag fick möjligheten att testa The Healthy Box, eftersom jag försöker leva ett hälsosammare liv.

Healthy Bolx är en prenumerationstjänst där du får hem en box med nyttigheter varje månad. Det innebär att du får chans att prova nya spännande hälsoprodukter levererat till ditt hem. I månadens box fanns:

  • En brödmix från Risenta
  • Två gummiband
  • Parrots- rostade nötter
  • Finax – Urkraft müsli, rödbeta & mörk choklad
  • Två raw bars från Friggs
  • Vitamin well no 002- Sockerfri sportdryck
IMG_1456  IMG_1458 IMG_1459 Blir du också sugen på en box  fylld med produkter som får kroppen att må bättre? Just få mina läsare 20 % rabatt på första boxen i prenumerationen om man anger koden:  JOANNA Erbjudandet gäller till den den 31/5-2016 Beställ din box här!  
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *