Aspiepower Media

Första dagen på nya jobbet

Klockan ringde vid åtta i morse och det var bara att palla sig upp och göra sig klar för i dag skulle jag göra min första dag på nya jobbet. Försökte äta frukost men telefonen ringde och jag tittade bort i 30 sekunder, och då tog någon annan hand om min frukost… wpid-wp-1462187855172.jpg wpid-wp-1462187860756.jpg Första dagen på jobbet gick bra och jag har redan kommit i gång med att bygge en hemsida. Men nu är arbetsdagen över för i dag och jag skulle nu bege mig till stora torget för att kampanja med mina Hjärnkolls kollegor. Men fick ett sms om att de valt att ställa in kampanjdagen pga för många återbud, så synd tycker jag. I stället är jag hemma och kan slappa i soffan en tag innan jag ska packa nej Baby och åka mot veterinären för vaccination. Vi får se hur det går för Baby ska ha gått ner 1 kg på ett år men eftersom hon valt att inte följa sin diet och i stället sno min frukost varje dag, så har hon nog gått upp 3 kg i stället, men det återstå att se:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *