Aspiepower Media

Tvättdag och paket

Börja dagen med möte med min nya arbetsgivare och Arbetsförmedlingen. Kom på att jag skulle cykla dit med gipsad fot haha, snyggt om jag slagit ihjäl mig och börjat min anställning med att bli sjukskriven haha. Det räcker med att jag kommer sjukskrivas om en månad:D Men det gick bra och var skönt att få göra av med lite energi. Det är mitt största problem efter 10 månader med gips att min Bipolärkropp behöver göra av med överskottsenergi men att jag inte kan röra på mig som jag vill, men 2 km cykeltur blev det iallafall i dag. Väl hemma igen har jag tvättat två maskiner med tvätt och varit i väg och hämtat ut paket. Nu blir det chill fram till klockan 17 för då är det dags för årsmöte med Hjärnkoll. image imageJag trodde aldrig att jag skulle säga det här men mina nya jeans är så sköna. MVH hon som annars lever i mjukisbyxor.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *