Aspiepower Media

Är det dags att föda nu?

Jag vill börja med att tacka för all respons jag fått på mitt senaste inlägg. Det blir så tydligt att jag inte är den enda i den här världen som inte passar in i vårt samhällets mall. Jag har skickat mitt inlägg till en person som sitter i riksdagen och jag hoppas hon kommer ta upp det här problemet med sina kompisar och att de hittar en lösning på det. Började dagen i dag med att vakna upp med extrema magsmärtor. Jag har haft ont i magen i tre dagar nu men i dag är den mycket intensivare.  Och när jag klev upp ur sängen kändes det som jag fick ett knytnävsslag i magen, och jag veks dubbel. Smärtan sitter på höger sida och strålar ut i ryggen så jag misstänker att det är dags att föda en njursten igen. Hur många njurstens barn ska jag få  egentligen? Kanske dags att ringa TV 4 och fråga om jag får vara med i Familjen annorlunda snart ? 13076593_10153892624486998_325221600226831984_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *