Är det dags att föda nu?

Jag vill börja med att tacka för all respons jag fått på mitt senaste inlägg. Det blir så tydligt att jag inte är den enda i den här världen som inte passar in i vårt samhällets mall. Jag har skickat mitt inlägg till en person som sitter i riksdagen och jag hoppas hon kommer ta upp det här problemet med sina kompisar och att de hittar en lösning på det. Började dagen i dag med att vakna upp med extrema magsmärtor. Jag har haft ont i magen i tre dagar nu men i dag är den mycket intensivare.  Och när jag klev upp ur sängen kändes det som jag fick ett knytnävsslag i magen, och jag veks dubbel. Smärtan sitter på höger sida och strålar ut i ryggen så jag misstänker att det är dags att föda en njursten igen. Hur många njurstens barn ska jag få  egentligen? Kanske dags att ringa TV 4 och fråga om jag får vara med i Familjen annorlunda snart ? 13076593_10153892624486998_325221600226831984_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen