Aspiepower Media

Jag har eget företag!

1 I dag hamnade papperna från Skatteverket i brevlådan och nu har jag eget företag på riktigt, fattar ni vad galet det här är? Vem trodde det för 7 år sedan, när de hotade med att ge mig tvångsvård? Jag har ingen aning om hur de här kommer gå, tanken är att jag ska fylla 25% med mitt eget företag och just nu har jag två föreläsningar inbokade i år. (+ flera som är i planeringsfasen men inte spikade) Men vågar man inte satsa så kommer man aldrig nå drömmen. Ja går de inte, nej men då får vi väl lägga företaget vilande, men då har jag iallafall försökt och lärt mig något av de. Men det känns ganska skönt när jag, två timmar efter att papperna landat i brevlådan får en föreläsning inbokad, nu kör vi!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *