Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Joanna är arg! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Joanna är arg!

Har vart ute och ätit lunch på stan och han att ta blodprover innan jag  skulle i väg på mötet på LSS. Och ärligt talat vet jag inte vad de ringde och yra om i morse för min handläggare på F-kassan som var hemma med sjukt barn dök helt plötsligt upp i alla fall. Kanske var hon inne och läste här att jag var arg eller så har hon hört ett rykte om att min pappa inte är att leka med;) Jag vet inte men helt plötsligt blev mötet som vi planerat i alla fall det sorgliga med det här är bara att jag var tvungen att bli arg och orolig för det här skulle bli helt i onödan. Men nu har jag iallafall fyllt i blanketten om att söka aktivitetsersättning och nu är det bara läkarintyg som saknas. Hoppas att psykiatrin skyndar sig med det så jag slipper bli arg igen;) När jag var på Sveriges radio Värmland i torsdags så tyckte jag att jag borde få ett eget program som heter ”Joanna är arg” för varje gång jag hamnar på P4 så är jag ju arg på någon:P Här kan ni lyssna på när jag var arg på TV4- lyssna här Och när jag var arg på Maloue och TV 4- Lyssna här Ja det alla ska väl vara bra på något, och jag är bra på att bli arg;)

wpid-wp-1459776268535.jpg wpid-wp-1459776274566.jpg wpid-wp-1459776278505.jpg wpid-wp-1459776281817.jpg

Enligt min almanacka har jag fått en ny sambo;) Dock tycker jag att han borde komma hit och städa i bland:)

Enligt min almanacka har jag fått en ny sambo;) Dock tycker jag att han borde komma hit och städa i bland:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *