Aspiepower Media

Ny mobil och tankar kring Handi-programmet

sony-xperia-z3-comp-s Min mobil håller på att ta sina sista andetag, ena stunden håller den batteriet helt, nästa stund dör den när det är 70% kvar. Telefonen går inte att lita på längre så i går råkade jag köpa en ny som jag nu ska åka och hämta ut. Det fick bli en Sony Xperia Z3 compact. Jag har Z1 compact nu och jag gillar den så tänkte att Z3 blir ett säkert kort. Jag valde compact då jag inte vill ha en as stor mobil och den ligger i en prisklass som passar min plånbok just nu. Jag föll för ”Enastående foton även i dåligt ljus med upp till ISO 12800 och 20,7 megapixel” och att den är vattentät;) Vuxenhab kommer antagligen bli sura på mig nu för att jag bryter mobil två veckor efter att de lagt in Handiprogrammet i min gamla telefon, men jag kan faktisk inte rå för att den bestämde sig för att dö. Och ska bara testa Handi tills nästa vecka och då bestämma om jag vill ha det eller ej och som det känns nu så kommer jag tacka hej för jag tycker det är rörigt och att jag klarar mig bra med google calendar. Och det som är bra med den är att jag kan synka den till Henriks telefon så han kan hålla koll på mig med;) Vi får väl se om de lyckas övertala mig men jag är glad för att jag fått testa Handi men jag tycker det blir för enkelt så det blir rörigt för mig. Men diskussionen får vi ta nästa vecka nu ska jag njuta av nya telefonen;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *