Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 6,32 km med gipsad fot – Aspiepower Media
Aspiepower Media

6,32 km med gipsad fot

Insåg precis att jag gått en del i dag, 6,32 km med gipsad fot ? Nej det är inte min starka sida att vara still. Fyra dagen efter förra operationen av foten så satte jag en ryggsäck på ryggen och tog kryckorna och åkte till Småland.  Tre tågbyten själv, kunde inte ha foten i backen för då skrek jag av smärta. Men ändå skulle jag till Nässjö och föreläsa, det var spännande att föreläsa hög på morfin men de gick.? Jag brukar säga att ingenting är omöjligt bara olika svårt, och det är jag ett levande bevis på. Nu blir det inga fler steg i dag. Jag och Baby ligger i soffan och kollar på Parneviks och mumsar smoothies. image image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *