Aspiepower Media

Guide- Så får du nya Instagram att funka

Jag hatar förändringar, jag tycker att allt ska vara som det alltid varit. Men det tycker tydligen inte Instagram när man nu släpper ett nytt utseende på appen. Bilderna kommer inte längre komma upp i den ordningen de läggs upp utan Instagram kommer räkna ut i vilken ordning man helst vill se dem. De personer man oftast brukar gilla kommer högst upp vilken att göra att man kan missa bilder man inte gillar lika ofta. Men för att undvika detta och om du vill se alla bilder som jag och alla andra du följer lägger upp så måste du aktivera aviseringar då får du ett meddelande direkt jag lagt upp en ny bild! Du kan stänga av för dem du inte vill ha samma koll på, om du blir trött på att mobilen piper hela tiden. Alla är helt förvirrade på instagram och många förstår inte hur  man sätter på aviseringar så jag bestämde mig för att visa er i ett inlägg:)  

1.Gå in på det kontot du vill följa.

1 2. Klicka på en bild som användaren lagt upp. Uppe i höger hörn över bilder ser du en pil om du har en andorid telefon och tre punkter om du har Iphone, klicka där! 2 3. Då kommer det ner en list. Längst ner står det ”Aktivera aviseringar om inlägg” klicka där och nu kommer du får ett meddelande när den du följer lägger upp en ny bild.

3

Enkelt va? Men det jobbigaste med det här är att om du som mig följer 400 personer så måste du göra samma grej på alla, om man nu vill ha full koll på alla, så nu vet ni vad jag gör i dag;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *