Aspiepower Media

Äntligen är det igång igen…

Ludvig har kört årets första match och jag måste vara världens snabbaste webbmaster som publicerar fem minuter efter att matchen är avgjord, fast matchen körs i England och jag är i Sverige. Det känns så skönt att det är i gång igen och att jag får lite att göra. Just nu känns det skönt att få lite mer måste men vi får se hur kul jag tycker att det här är om någon månad när jag har fullt upp med de jobb jag får betalt för. Men vi har gjort dealen att allt mitt eget går först, sen är jag värdelös på att låta mig själv gå först. Har legat både på en solstol i Vietnam och på ett brits på akuten och uppdaterat Luddes hemsida:P Har jag tagit på mig någon så sköter jag det till 210%, som följa hela matchen live på nätet för att kunna uppdatera direkt den är klar. Men nu är det färdig jobbat för i dag och jag ska bege mig till sängen. Ska bli skönt med en extra vilodag i morgon och jag ska passa på att bara slappa när jag har chansen. Skärmavbild 2016-03-27 kl. 22.52.52

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *