Aspiepower Media

Svar på era frågor!

1.Hur planerar du en föreläsning? Svar: Jag planerar knappt mina föreläsningar länge. Har tre olika upplägg ett på 90 minuter, ett på 60 min och ett på 30 min och det är oftast det som efterfrågas.  Har stödord nerskrivna på ett papper redan sedan tidigare så kliver mer eller mindre bara upp på scenen nu för tiden.


2. Hur planerar du för resor längre bort? Svar: Jag har inga problem med att resa och är van att göra det så planerar väl mer eller mindre som de flesta, packar en väska och åker. Men ska jag till ett ställa jag inte varit på förut så brukar jag googla för att se vart jag ska gå. Men oftast när jag reser som föreläsare så blir jag upplockad och skjutsad dit jag ska så behöver inte bry mig så mycket.
3. Hur ser en romantisk kväll ut för mig? Svar: Den spenderas på en speedwaybana hahaha;) Jag och Henrik träffades liksom där;)
4. När flyttade du hemifrån? Svar: Till internat 2007, till egen lägenhet 2008.
5. Hur länge har du bort i din bostad? Svar: Blir 8 år i augusti.
6. Hur många bilder lägger du upp varje dag på Instagram? Svar: Väldigt olika beroende på vad jag gör men oftast 6-9 st.
7. Gillar du att läsa böcker? Har du någon favoritbok just nu? Svar: Läser böcker i perioder och du slukar jag hur många som helst på bara några dagar. Dregens bok är alltid min favorit;)
8. När du var tonåring vilken musik lyssnade du på då? Svar: Backyard Babies, Slipknot, Korn, Mimikry, Skumdum, National teatern, Ebba Grön, Thåström m.m
9. Hur många mobiler har du haft? Svar: Oj hur många som helst säkert 50 stycken.
10. Vad gör du om fem år? Svar: Lever helt på mitt eget företag och bor i hop med Henrik.
11. Vad skrämmer dig? Svar: Vuxna människor som står och kollar på när barn blir behandlade illa men inte agerar.
12. Vad gör dig extra glad? Svar: När det plingar till i mailinkorgen och står ”Dregen har skickat ett mail”
13. Är det någon i din släkt som är troende? Alltså tror på Jesus? Svar: Nej
14. Dina bästa boktips? Svar:  Här hissar ni massa boktips
15. Hur går det att ändra attityder i samhället kring psykisk ohälsa? Svar: Hjärnkoll har funnits i över 5 år nu och statestik visar att vi Attitydambassadör har biddragit till en stor förändring när det gäller att ändra attytyder kring psykisk ohälsa, men än är stor arbete kvar.
16. Fem saker är du är tacksam för…. Svar:  Att jag har världens bästa familj som stöttar mig i ur och skur. Att jag har hittat vägen tillbaka till livet och fått en ny chans. Att jag får vara Babys matte. Att kan jobba med precis det jag vill. Att jag har fått möjligheten att blogga på Familjeliv.

Har du också en fråga? Ställ den här nedan så svarar jag i ett inlägg!

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *