Aspiepower Media

Marknadsföring och mensvärk

Medan Henrik jobbar så har jag med jobbat lite. Har ägnat eftermiddagen till att göra en ny föreläsnings-flyers och skicka ut till halva världen. Och jag är riktigt nöjd. Jag har gjort allt helt själv och jag är ingen expert men när tom personer som jobbar på en PR-byråer ger mig beröm så kan jag nog verkligen vara nöjd:P

Man kan inte bara sitta och vänta på att få en föreläsning för då får man inte, man måste marknadsföra sig och de senaste dagarna har jag nog skickat i väg närmare 300 mail till personer som kan vara intresserade av att boka mig. Och har redan flera på gång. Är du intresserad av att boka mig? Eller vet du någon som är det? Eller är du bara väldigt nyfiken på att se hur min flyer ser ut?;) Maila mig på info@joannahalvardsson.se så skickar jag en.

1

2Förutom marknadsföringsjobb så har jag spenderat dagen med mensvärk. Jag ska kanske inte gnälla för tack vare mina p-piller så har jag bara mens var annan eller var tredje månad. Men när den väl kommer så slår den till med fullkraft. Dock är det ju stor skillnad från förut då hade jag mensvärk sju- tio dagar varje månad, och då pratar vi mensvärk så man svimmar och spyr. Men efter att testat massa olika p-piller sorter så hitta vi Qlaira som passar mig perfekt. Dessutom är de ganska nya och miljövänligare  så jag inte kissar ut massa gifter som hamnar i våra sjöar så våra fiskar inte föds med två huvuden.

Nu ska jag ta med mig Fröken B och värmedynan och bänka mig framför tvn i väntan på att Henrik ska sluta jobba.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *