Aspiepower Media

Back to business

Nu är vi hemma i Karlstad igen. Baby har bosatt sig i sängen och jag i soffan där jag har jobbat lite. Har skickat i väg 90 mail till personer som skulle kunna vara intresserade av min föreläsning. Jag hoppas någon vill boka mig annars får jag väl helt enkelt köra en Dregen och ringa två gånger varje dag och tjata tills de säger ja;) Man måste våga ta för sig för att komma någonstans i den här världen och Backyard Babies fick sin första spelning på Sweden Rock tack vare att Dregen ringde och tjata till sig den. Det är tur att jag också är bra på att tjata;) Om det är någon som läser det här och är intresserade av att boka en föreläsning så kan ni läsa mer om den på min hemsida här och kontakta mig på info@joannahalvardsson.se så berättar jag mer. image

Baby har även gjort comeback på Instagram och vill att ni följer henne, hon heter @Babys.catlife mig hittar ni på @domkallarmighannes.se image

Så här såg det ut på vägen hem till Karlstad, Babys är en väldigt duktig bilåkare. Inte alla katter som sitter så här i 10 mil och inte säger ett ord.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *