Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bling bling – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bling bling

Att hitta en ring som passar till mina bebisfingrar är nästan omöjligt om man inte går till barnavdelningen eller special beställer. För några år sedan gick vi tunt halva Karlstad och leta efter en ring och minsta storleken de hade i alla affärer gled av mitt finger och var inte i närheten av att passa. Någon gång har vi haft tur och hittat någon som passar ganska bra men efter ett tag plockar jag av mig dem för jag tycker inte att de sitter skönt för jag vill ha en ring som sitter fast på fingret. I dag letade jag igenom mitt smyckeskrin på jakt efter örhängen och hittade tre ringar som var lite stora men  när jag satte i hop dem bredvid varandra så satt de riktigt bra, varför har jag inte tänkt på det tidigare? image Baby kan klockan för klockan 13.00 satte hon sig under sitt godis-skåp och väntade på att mormor skulle komma hem från jobbet och bjuda på godis:P image   Det blev husmanskost till lunch i dag. image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *