Aspiepower Media

Tvätt, njurstenar och middag

I eftermiddag har jag tvättat, två maskiner blev det och nu är tvättkorgen tom. Alltså det så skönt att faktisk tvätta en gång i veckan så det inte bli en enorm hög och man måste tvätta en hel dag för att komma i kapp. Nu ska jag bara lyckas hålla kvar vid den här nya rutinen. Nu ligger jag i soffan och dricker te och kollar på Farmen i väntan på att 30 grader i februari ska börja. Än så länge har det inte kommit ut någon mer njursten, men det trycker över urinblåsan på ett konstigt sätt och känns som något är på G. Vi får väl se hur många stenar det kommer ut egentligen, tydligen kan stenarna lägga sig bakom varann så de inte syns på röntgen. Eller så är det som jag trott tidigare när de inte synts att mina stenar sätter på sig Harry Potters osynlighetsmantel när det kommer till röntgen;) IMG_3651

Dagens middag, 6 SP

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *