Aspiepower Media

Börjar om med Viktväktarna, igen!

Jag får ångest när jag ställer mig på vågen och ser att den visar att jag nästan är tillbaka på ruta ett igen. Visst jag har fuskat i ett par veckor men det är inte heller någon hemlig att min mage inte mått särskilt bra senaste veckorna. Bilden nedan visar hur min mage sett ut de senaste två veckorna. Ja ni ser själva den är en aning svullen och jag tror inte riktigt att jag väger så mycket som vågen visar när magen väl kommer igen igen. I dag började jag att köra Viktväktarnas program igen så får vi se hur det går, är ju inte så himla enkelt när jag knappt kan gå. Och jag är rädd för att det kommer dra i väg igen när jag kommer operera foten och kommer få ännu svårare att röra på mig. En vacker dag kommer jag nå mitt mål på 65 kg men just nu har jag inte bästa förutsättningar för att göra det så  just nu är det viktigast att hålla vikten och inte att vågen ska visa massa minus. Jag har klarat det förut och jag kommer klara det igen! 1 PicMonkey Collage

Dagens mellanmål 0SP- Äppelklyftor med kanel och smoothie på  banan och apelsin.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *