Ny BH från Timacro

Fick idag hem en ny BH från Timacro.se. Jag har i alla år gått runt och trott att jag vet vilken BH- storlek jag har tills jag för ett tag sedan kom på att jag skulle testa en i mosters affär och proffset kollade på mig och insåg att den inte alls satt som den skulle. Jag tror tyvärr att det är så att en stor del av världens kvinnor går runt i en BH i fel storlek utan att veta om det. Jag kan varmt rekommendera att faktisk gå in i en butik och få hjälp att hitta rätt storlek innan man beställer på internet, för det är en enorm skillnad när man har en BH som lyfter rätt. Denna BH är i märket Chantelle och är inte bara snygg utan riktigt skön. Jag kan tycka att många skaver och trycker och är ganska kräsen när det kommer till underkläder men det här var i ett tunt tyg och sitter riktigt skönt. Och den har en bra skärning så det kan användas både till vardags och fest. 2 4 3

5Detta inlägg är skrivet i samarbete med timarco.se

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen