Jordgubbs smotthies, smärta och piercingsmycken

Orkar inte sova så i stället ligger jag i soffan slö surfar. Kanske lika bra att jag håller mig vaken annars blir det väl problem att somna i natt. Har tagit sömntabletter tre nätter på rad och det är inte så jävla bra eftersom de är vanebildande. Men när det  gör så jävla ont så det inte går att sova så finns det inte så många val. Fördelen med att jag är smärtstillad för mina kära njurstenar är att jag då även är smärtstillad i foten på samma gång, skönt att slippa smärtan en stund. Man ska dricka mycket  när man har njursten så kommer stenarna ut snabbare sägs det, i går drack jag så mycket så jag kissade 40 gånger. Det måste vara världsrekord iallafall i min värld, men än har jag inte hittat några stenar i mitt kaffefilter. I dag dricker jag smoothies med jordgubbar, apelsin och tranbär, underbart goda! IMG_5698.JPG I tisdags tappa jag bort kulan till min navel-piercing, katastrofen var ett faktum! Av någon anledning hade jag nu tre smycken fast utan kulor och tar jag ur den så växer den igen direkt. Så leta överallt efter kulan men hittade den inte så fick tejpa fast piercingen med eltejp, det blev väldigt vackert men fick vara så tills jag skulle få hem mina nya smycken som jag beställt. Men när jag skulle åka till akuten i onsdags så insåg jag hur jävla fult det såg ut och att läkaren skulle tro att jag var knäpp när han skulle undersöka min mage och den var ihop tejpad med eltejp. Och just när jag stod där och undra vad jag skulle hitta på så kollade jag ner på mina fötter och vad tror ni inte ligger där då mitt framför mina tår? Jo kulan, åh nu hade jag ju beställt smyckena hela i onödan. Fast i dag kom dem och jag ångrar det inte för dom var så snygga och nu har jag ju iallafall reserver ett litet tag, tills jag tappar bort alla kulor igen för det verkar jag vara bra på;) 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen