Aspiepower Media

Det kom ett bud med Cupcakes

Min kompis Carolina gillar att baka och hon är galet bra på det, ni missade väl inte tårtan hon baka till mig när jag fyllde år? (Gjorde ni det kan ni se den här) Förut la hon ut på facebook att hon testbakat ett recept cupecakes som hennes sambo fått bjuda sina arbetskamrater på Jag informerade henne om att det var dåligt att inte jag också fick provsmaka. 30 minuter senare ringer min telefon och någon säger: ”Hej vi kommer till dig med cupcakes nu!” Jag har sådan tur så hennes sambo jobbar precis bredvid mig och det blev några över så jag fick också smaka;) Och den var gudomligt god, tack gumman jag recenserar gärna fler bakverk;) PicMonkey Collage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *