Aspiepower Media

Smoothies och tankar om framtiden…

PicMonkey CollageEfter att jag kom hem från sjukhuset så har jag spenderat dagen i soffan och pimplat smoothies. Kan man vara smoothie-missbrukare? För i sådana fall är jag det, skulle kanske behöva lägga in mig för avgiftning;) Bestämde mig för att avvakta med akuten för orkar inte sitta där i 8 timmar för att de ska ge mig smärtstillande som jag redan har hemma. Det bara att inse att min mage har bestämt sig för att göra ont några gånger per år utan att man inte riktigt vet varför. Det gör ont som fan, men smärtstillande stillar det och efter några dagar är det bort så hoppas på det den här gången med. Vill inte ta mer Spasmofen för mår så jävla illa och blir yr i huvudet av dem. Tanken är att jag ska jobba i morgon måste försöka pina ut inte så många dagar kvar nu. På tisdag nästa vecka gör jag min sista dag på Samspelet och det är dags att starta ett nytt kapitel i mitt liv. Kommer börja mitt äventyr med att föreläsa i Lindesberg  sen får vi se vad som händer men har redan fått förfrågan om föreläsningar i höst. Så är du intresserad av att boka mig så är det hög tid att göra det nu. För mer info och pris maila mig på info@joannahalvardsson.se

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *