Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tog mig hem tillslut… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tog mig hem tillslut…

Pappa var lite skeptisk till att jag skulle köra bil när jag var vitblek i ansiktet och stod dubbelvikt av smärtor. Men med en varm värmedynan på magen överlevde jag hem till Karlstad. Nu har jag tagit spasmofen och ska bädda ner mig på soffan. Är nästan ett år sedan vi sågs sist spasmofen men jag tycker du kunde ha hållit dig borta ett tag till. Baby fick bli kvar i Hagfors i fall jag måste åka till akuten så slipper jag krångla med henne. IMG_5515.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *