Aspiepower Media

Vad är det för jävla fel på mig?

Min kropp är fan inte riktigt klok.  När huvudvärken började att lugna ner sig lagom till att jag skulle sova i går kväll så började det pumpa i foten.  Fick tillslut lite sömn när jag jag vaknar i morse så känns det som jag ska kissa på mig. På en halv timma  fick jag springa på toa fem gånger men det kommer bara en droppe. Men vågar inte chansa för då kissar jag väl på mig på riktigt snart, och det vore ju inte så festligt. Så nu pimplar jag tranbärsjuice så får vi se om de släpper eller om jag har lyckats fått en urinvägsinfektion nu också. Jag vet inte riktigt vad det är med mig och vabuari men varenda jävla år blir jag sjuk då. Jag har opererat magen tre gånger i februari nästan exakt på samma datum med, så 28 februari i år tänker jag inte gå utanför dörren för säkerhetsskull. Förra året hade jag bihåleinflammation och lunginflammation vid den här tiden. Och året innan det blev jag inlagd för lunginflammation för att jag inte kunde andas. Kanske måste vi sluta kalla februari för vabuari för min kropp tolkar tydligen saker bokstavligt och går all in då?  

frukost på jobbet

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *