Svar på era frågor:

1. Vad heter Baby mera än baby? Svar: Baby heter Backyard Baby Dregendotter Halvardsson Tolkstam fd Bergström, kärt barn har många namn;) 2. Vad är Baby för kattras? Svar: Hon är en blandras, tror hon har norsk skogskatt och skepparkatt i sig. 3. Hur gammal är Baby? Svar: Hon fyller 7 år sen 27 augusti IMG_5067.JPG  4. Vad har du för dator? Svar: Jag har en Mac book air 5. I vilket app fixar du dina bilder, via mobilen? Svar: Oftast direkt i Instagram. 6. Fixar du dina bilder via Photoshop, på din dator? Svar: Japp och photoshop bridge och lightroom. 7. Hur många länder har du varit i? Svar: Oj tappat räkningen. Turkiet (4gånger), USA, Thailand (6 gånger), Vietnam (2 gånger), Malaysia, Grekland (2 gånger), Polen (3 gånger), Tallin, Norge (massa gånger), Danmark (massa gånger), Finland, Skottland. Har säkert glömt nått.

Vietnam 2011

Vietnam 2011

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen