Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tillbaka i Karlstad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tillbaka i Karlstad

Började dagen med sovmorgon, skumbad och sen Rally på tvn. Nu har jag och Baby kommit till Karlstad och skjutsat Robin och Elina till tåget. Blir en lugn kväll för att ladda upp för ännu en fullspäckad vecka. IMG_4909.JPG IMG_4916.JPG

IMG_4918.JPG

Mormor och morfar han inte köpa blommor till mig i fredags så morfar kom med de här i dag, man kan tydligen inte bryta en tradition efter 28 år;)

IMG_4930.JPG

Så här såg det ut i bilen påväg till Karlstad;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *