Glad Alla Hjärtans dag!

I dag är det Alla hjärtans dag och jag tycker egentligen att den här dagen är ganska överskattad. Ska man inte visa kärlek för dem man bryr sig om varje dag? Måste vi ha en speciell dag för att göra det? Det här är bara en dag för att affärerna ska tjäna pengar och tyvärr blir det så att de som redan är ensamma, blir ännu mer ensamma denna dag. Men men jag föll för grupptrycket så Henrik fick ett godisbud på posten i fredags. Och jag har hört ett ryckte om att det är en present på väg till mig 😉 Henrik jag älskar dig till månen och tillbaka igen gånger 75, VARJE DAG! Och massa kärlek till er mina bloggläsare, ni är bäst! Har ni firat Alla hjärtans dag i dag? Hur? Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

Fotograf Evelina Eklund Hassel – Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen