Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Speedwayförare och Backyard Babies tårta – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Speedwayförare och Backyard Babies tårta

När jag kom till Hagfors hamnade jag mitt i ett fystest?  Det är inte bara rallyfolk i stan den här helgen, Valsarna har vinter träff och självklart hamnade jag där? Passade på att  fota lite nya bilder till hemsidan när iallafall större delen av truppen var samlade. Men resten får ni se bästa vecka?    Sen väntade födelsedagskalas. Och min kompis Carolina har gjort coolaste födelsedagstårta någonsin till mig<3 Den var inte bara supersnygg den var riktigt god också med nuellafyllning, nom, nom, nom.    

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *