Aspiepower Media

Födelsedag på sjukhuset

Efter jobbet åkte jag mot sjukhuset och sjukgymnasten som vanligt på tisdagar. Nu har även hon tappat hoppet om att man ska kunna laga min fot med rehab så hon skickar en remiss tillbaka till ortoped. Får väll se vad de hittar på men dröjer väl runt tre månader innan jag ens får komma dit. Ärligt talat hoppas jag på en ny operation, helst så fort som möjligt. De har pratat om att ta bort senan helt och sy hopp den med andra senan. Jag klarar mig med bara en, jag kommer aldrig bli en elitidrottare men det har jag inte trott att skulle bli de senaste tio åren heller:P Jag förstår att de vill testa allt innan de går in och rotar igen, för det är alltid risker med en operation. Men nu har jag gått över sex månader med gipssko och jag kunde gå utan den en månad sen blev foten svullen och blå igen. Och jag har haft ont i min fot i över två jävla år. Jag vill bara kunna gå igen och framförallt vill jag leva utan smärta. Ja det är väl bara att vänta  snällt i några veckor sen ska jag ringa och skrika lite på dem, det brukar funka. IMG_4643.JPG Efter sjukhuset åkte jag och hämta Carolina och vi åkte mot Ikea för att köpa grejer som behövs till tårtan som hon ska göra tills mitt kalas på fredag. Sen åkte vi vidare mot Bergvik för fin middag. IMG_4645.JPG Till efterrätt blev det pimpad Nutella-semla hemma hos mig och Baby, den var faktisk väldigt god. Nu ska jag bädda ner mig i soffan med Fröken B och bara chilla. IMG_4649.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *