Aspiepower Media

Alla grattishälsningar tar energi

Som ingen har missat är det min födelsedag i dag. 28 år gammal, eller ja det är egentligt några timmar kvar för jag är född 20:28. En födelsedag innebär att man får massa med telefonsamtal, och helt plötsligt måste vara jääääätte social, något som kan vara jobbigt för oss med Aspergers syndrom. På en vanlig vecka kan jag liksom boka in socialtid och sprida ut det över hela veckan och fly till ensamheten i soffan med Baby. Men på min födelsedag vill alla gratta mig samtidigt. Jag gillar att alla ringer och grattar mig men vi är uppe i snart tio telefonsamtal nu, och det tar så himla mycket energi. Och alla vill ju samma sak så de sista samtalen känner jag hur jag pratar på automatik. ”Ja jag har haft en bra dag.” ”Jag har jobbat och vart på stan med Carolina” ”Nej jag har inte ätit tårta men två semlor” ”Jag önskar mig bara pengar” ”Ja jag ska firas på fredag, vi ses då, hejdå” Men fördelen med att vi lever på sociala medier i dag är att jag fått ett antal mindre samtal än tidigare år för man kan gratta mig på andra sätt. För övrigt har mamma och pappa ringt och sagt grattis tre gånger i dag, och de hinner nog med någon gång till, haha. Jag tror de tycker det är lite jobbigt att de inte får dela min födelsedag med mig;) Hur överlever du din födelsedag? Pinar du ut eller stänger du av mobilen?;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *