Aspiepower Media

Resultat vecka 4 med Viktväktarna:

Denna vecka visade vågen +0,4 och det var ganska väntat. Både för att på tre veckor hade gått ner 2,8 kg och det är väldigt mycket med tanke på att jag inte har så mycket kvar att ta av. Men även för att slutade räkna pontis den här veckan och har fuskat och ätit gluten vilken min IBS mage inte gillar och gör mig förstoppad. Men jag är ändå nöjd med den här veckan, jag tog ett medvetet val i onsdags att sluta räkna points och bara unna mig vad jag ville den här veckan. Och jag tog den valet för det blev för krångligt när jag var ute och reste. När man åker tåg så kan man ju ta med matsäck men det blir lite krångligare på flyg. Men jag tar de där fyra hektona och kör vi ett nytt ryck från och med i morgon! Startvik från start maj 2008: 95 kg Start vikt 4 Januari 2016: 72,2 kg Resultat vecka 3: +0,4 kg Nuvarande vikt: 69,8 kg Resultat från start 2016: – 2,4 kg Resultat från start 2008: – 25,2 kg  

Skärmavbild 2016-01-31 kl. 13.12.13

Viktväktarnas app är lite förvirrad det är 31/1 i dag inte 25:e:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *