Aspiepower Media

Garmin-viofit

Förra veckan fick jag ju en för tidig födelsedagspresent  av Henrik, aktivitets armbandet Garmin- Vilofit. Den mäter daglig aktivitet som steg, distans, kaloriförbränning, tid och kartlägger din sömn. Och den lär sig min aktivitetsnivå och sätter sedan ett personligt mål för varje dag. Den är även vattentät vilket är skit bra för mig då jag kör rehab i vatten och enda träningen mina leder pallar i längden är vattenträning. Skärmavbild 2016-01-28 kl. 20.27.20 Jag kan ju inte riktigt träna som andra men Vilofit peppar mig till att vardags motionera mer samtidigt som det är bra för mig och mina läkare att hålla koll  på min sömn. Skärmavbild 2016-01-28 kl. 20.32.58 Så här många steg har jag gått den här veckan med gips! När min fot var hel hade jag som mål att gå minst 10 000 steg varje dag. Nu går det ju inte riktigt att ha samma mål för jag ska ju vara glad så länge jag kan gå alls. Skärmavbild 2016-01-28 kl. 20.35.45 Jag tycker det är så intressant att kunna jämföra statistik så här och se hur resultat ändras. Sen kan man koppa Viofit till Viktväktarnas app så den automatisk räknar in min aktivitets points, så smart! Men efter en vecka med min aktivitetsklocka så är jag kär och kan varmt rekommendera den.

]]>

2 reaktioner på “Garmin-viofit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *