Aspiepower Media

Flyga första klass och misstänkt bomb 

Klockab 05 ringde klockan och jag slängde på mig kläderna med ögonen i korsning fick ner till kultur bageriet. Där stod en frukostpåse och väntade på mig, tack U&ME Hotell för hjälpen. Han få i mig lite frukost innan taxin kom och hämta mig och körde mig till flygplatsen. Vad smidigt det är när man kan checka in i mobilen och bara kliva igenom säkerhetskontrollen. De öppna min väska för att kolla vad det var för stort runt föremål jag hade med mig.  De trodde att det var en bomb men det var en Västerbotten ost? I en vecka har jag gått runt och vart nervös för att jag inte ska hinna med planet på Arlanda då det bara var 30 min mellan och jag var tvungen att byta terminal. Och man blir inte direkt snabbare med gipsad fot. Men 10 min innan landning fick jag hjälp att flytta fram mig och bagage till första klass så jag skulle kunna komma av fortare. Sen finns de tydligen inga fartkameror i himlen för piloten körde in fem minuter. Tack SAS för superservice tack vare er han jag checka in med god marginal, hela 30 sek?

]]>

1 reaktion på “Flyga första klass och misstänkt bomb 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *