Aspiepower Media

Tankar om nya booendestödet

Kom hem från jobbet och hitta en katt i handfatet, där låg hon och såg väldigt oskyldig ut. Men det råkar vara så att det är någon som vält ut en stor burk med kattgodis över hela golvet när jag kom hem, och en del av innehållet saknades. ”jag har legat här i handfatet hela dagen, men jag såg att det var en inbrottstjuv här förut”, sa Baby. Jag vet inte riktigt om jag tror på hennes berättelse;) Nu har även mitt nya booendestöd vart här, är väldigt skönt att det dragit igång igen och det kändes väldigt bra. Blir nog bra de här. Nu blir det en lugn kväll, är trött och känner mig febrig:/ IMG_3844.JPG

IMG_3846.JPG

var och handla lite förut;)

IMG_3850.JPG

Jag gillar att de gett mig rosa medicin, helt i min stil

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *