Aspiepower Media

Medicin-tankar

Vi är tillbaka i Karlstad och det blir en lugn kväll i soffan. Söndagar är alltid så sega, känns som tiden står till. I morgon är det dags att återgå till verkligheten igen. Jobbar eftermiddag i morgon men ska spendera hela förmiddagen på psyk. Tyckte det var lika bra att ta allt på samma gång när jag ändå var där. Så klockan  10 ska jag träffa psykologen och klockan 11 ska jag träffa läkaren. Tanken var att de skulle sätta in en nymedicin på mig i morgon men ärligt talat så ska jag be dem att vänta. Det är första gången på ganska länge som jag mått bra i över tjugo dagar utan att det dragit i väg åt något håll över någon dag. Fortsätter det så här så är jag nöjd. Jag är inte superhyper och jag inte heller superlåg jag är nått skönt mitt i mellan. Och jag har kvar min kreativitet något jag saknade sist dom höjde. Det är ju bara onödigt att äta mer mediciner än vad man behöver så jag tycker vi ska låta det vara så här ett tag och se vad som händer. De två senaste läkarna jag träffat har låtit mig själv fått bestämma vad jag vill göra med mina mediciner, ja självklart fick jag inte hitta på vad som helst:D Men de gav mig två alternativ och att jag själv får ta beslutet  och det gillade jag  för det är min kropp det handlar om. Vi får se vad den här läkaren hittar på, men enligt rykten ska han vara en bra läkare.  

Baby vill tydligen åka tillbaka till Hagfors direkt för hon är redan påväg ner i sin bur igen:P

Baby vill tydligen åka tillbaka till Hagfors direkt för hon är redan påväg ner i sin bur igen:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *