Okategoriserade

Resultat vecka två med Viktväktarna

Jag kan inte säga att jag är annat än nöjd med mina två veckor med Viktväktarnas program. Jag har skött mig felfritt och trots att jag inte kan träna så har jag fått oroliga resultat. Och det känns redan enormt skillnad på kroppen, jag fick knyta fast byxorna i dag som jag knappt fick över rumpan för två veckor sedan. Så det är väl bara att fortsätta att köra på.

Fick ett beslut från F-kassan att de betalar ett badkort åt mig eftersom jag har aktivitetsersättning så ska försöka dra i gång lite med träningen med.

Startvik från start maj 2008: 95 kg Start vikt 4 Januari 2016: 72,2 kg Resultat vecka2: -1,2kg Nuvarande vikt: 70,1 kg Resultat från start: –24,9kg

Skärmavbild 2016-01-17 kl. 15.57.02

]]>

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*