Aspiepower Media

Recept: Gör egna chips i mikron 

Jag har testat på den senaste snackisen, att göra egna chips i milron och de blev galet goda. Du behöver: Potatis Salt Olja En osthyvel Och en mikro
Så här gör du: Hyvla potatisen till chips med hjälp av osthyvel. häll ut olja på en tallrik och smörj in hela tallriken med hjälp av ett papper. Lägg på chipsen och på salt på dem eller någon annan krydda du vill ha, tex dill. Sätt in tallriken i mikron på högsta temperaturen i ca 5 min detta varierar beroende på vilken mikro du har. Håll koll på dem tills de fått lite brun färg. Plocka ut dem som blir brunast till alla är klara. När de ser klara ut så ta ut tallriken ur mikron och ta lös chipsen och lägg dem i en skål och låt dom får stelna lite. Klart, njut! Två potatis+olja= 5 smart points för en portion

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *