Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att banta när man är sjuk  – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att banta när man är sjuk 

Somnade om och låg helt däckad i tre timmar. Nu har jag pallat mig upp och lagt mig i soffan och ser på tv, men känner mig helt körd. Ringde och ställde in sjukgymnastiken i morgon jag kan inte bada när jag är sjuk liksom, sen tror jag inte ens jag får gå i bassängen med mina skavsår. Eftersom det är på ett sjukhus och infektionskänsliga personer… osv…. När man är sjuk är det viktigaste att man äter, inte vad man äter. Men än så länge har jag koll på läget och räknar allt jag äter, dock brukar de dra i väg och gå åt helvete när jag är sjuk men ska försöka skärpa mig den här gången.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *