Aspiepower Media

Snökaos 

Det är snökaos här i Värmland, jag tycker det räcker nu. Var knappt så vi fick ut bilen när jag skulle åka och handla, men det var tur att Henrik var kvar och hjälpte till. Annars vet jag inte riktigt hur jag skulle ta mig till jobbet i morgon. Så snälla kom inge snö i natt, de räcker nu. Jag har precis kommit från affären och har laddat upp för vecka 2 med Viktväktarna. Gick knappt att köra bil och jag gillar inte alls att Henrik är påväg till Kumla just nu. I morgon väntar en ny vecka, det blir lite sovmorgon sen ska jag till vuxenhabiliteringen innan jag ska till jobbet. Nu blir det en lugn kväll i soffan, typ så jag spenderat hela dagen fast nu utan den bästa:/

Jag hejar på Vetlanda när jag skottar snö

Jag hejar på Vetlanda när jag skottar snö

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *