Aspiepower Media

Mina bloggläsare fyller Globen TVÅ gånger!

I går kom jag på en galet sjuk sak. Om man stoppar in alla unika besökare jag hade här på bloggen  under november i Globen så fyller man den två gånger… ?? Globen är ju fan hur stor som helst! Hur jävla sjukt är inte det? Jag kan inte riktigt förstå att så många personer vill läsa om min vardag. Det är ni som får mig att fortsätta det jag gör. Era hejar rop får mig att fortsätta skriva när bloggtorkan slår till. Utan er skulle jag lagt ner den här bloggen för länge sedan. Jag vill att vi ska göra den här bloggen tillsammans så därför undrar jag vad skulle just du vilja läsa ? Och säg inte bara ”jag vill läsa mer om Asperger” För nu är det ju så att jag har just Asperger vilket innebär att jag måste veta exakt vad jag ska göra annars kommer jag inte i gång så ni måste vara mer specifika.

globen

Bild lånad av Hotell Globen

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *