Aspiepower Media

5 saker…

5 saker jag brukar säga →Typ → Öhmm → Baby → speedway → Dregen 1 5 saker jag brukar tänka → Jag vill sova lite till… → Håll käften Joanna, det är ingen idé! → Fan va kallt det är → Jag vill ha bullar → Kämpa Joanna, du klarar det här! 5 saker väldigt få personer vet om mig → Att jag kan gå och köpa en förpackning med tex dammsugare och trycka i mig alla på en gång → Att jag är allergisk mot Penicillin → Att jag fryser typ 80% av tiden → Att jag kan hela alfabetet på teckenspråk → Att jag kan prata rövarspråk 5 saker jag älskar att göra → Sova → Fotografera → Gosa med Bebbsan → Se på speedway →  Bada skumbad IMG_2631 5 saker som jag vill ska hända innan året tar slut →  Att jag ska få många föreläsnings uppdrag →  Att bloggen ska bli större → Åka utomlands → Att jag ska börja tycka om mig själv mer → Att jag inte behöver vara sjuk hela tiden 5 saker jag beställer utomlands → Banan pannkaka → Vattenmelondrinkar → Rosa drinkar → Fylld annans → Fruktfat 5 saker som doftar underbart → speedway → citroner → kanel →jordnötssås → nybakta kanelbullar 11692778_10153267638321998_5111427485689659781_n 5 saker jag vill bli bättre på → Att tycka om mig själv → Att hantera min Bipolära sjukdom →  Att inte ta skit från andra → Tänka positivt → Lyssna på kroppen 5 saker som gör mig till mig → Att jag är oerhört ärlig och alltid står upp för vad jag tycker → Öppen och social → Spralligheten → Intresset för speedway → Rosa

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *