Aspiepower Media

Home sweet home

När vi kom hem i går satte vi oss och kolla på Beck-Gunvald som hade haft premiär när vi var borta. Att Persbrandt hoppat av och att Gunvald skulle försvinna ur serien är ju ingen nyhet för de skrev media om för ett halv år sedan. Och att det att de skulle ske nu när avsnittet heter Gunvald, var ju inte direkt otippat. Men jag tycker att det var ett extremt ovärdigt slut för film-seriens bästa skådespelare. Jag trodde faktisk att Gunvald skulle dö när jag gjorde en hjälteinsats, precis ala Gunvald style. Men nej så blev det inte, och jag blev faktisk besviken. Vi kom i säng vid 01 och jag vaknade upp vid 13 tiden när Henrik säger att han skulle åka iväg en stund. Efter en halvtimma kom han hem med det här: Min man vet hur man avslutar ledighetens sista dag. Vid 14 tiden satte jag mig i bilen och åkte mot Värmland igen. Karlskoga var extra vackert i dag. Nu har jag precis kommit till Karlstad och landat i soffan och ska ladda upp för morgondagen. Då det väntar jobb och troligen ett besök på Vårdcentralen då jag tror jag dragit på mig en urinvägsinfektion igen .

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *