Okategoriserade

Tankar om att få boendestöd igen

Sedan jag kom hem har jag plockat lite i lägenheten och packat upp mina julkappar. Har även pallat mig ner till tvättstugan för att boka in en tvättid på onsdag när jag ändå är ledig. Sakta men säkert börjar mitt hem att likna ett hem igen efter kaoset. Och nästa vecka ska de ringa från LSS och berättar vem som blir mitt nya boendestöd. Ska bli skönt att de kommer tillbaka igen och hjälper mig strukturera upp mitt liv. Och slippa den där stressen  att hela tiden känna att man misslyckas, att man inte hinner med och att motivationen inte finns. Och jag hoppas verkligen att jag hoppas verkligen att jag får ett boendestöd som förstår mig och mina diagnosen den här gången. Nu kan jag med gott samvete krypa ner i soffan igen och njuta av en smoothie.   

]]>

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*