Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vill ditt företag samarbeta med min blogg? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vill ditt företag samarbeta med min blogg?

Jag har de senaste dagarna fått flera kommenterar här av företag som vill samarbeta med min blogg, vilket såklart är jättekul. Men blir lite konstigt att diskutera sånt i kommentarsfältet så är du och ditt företag intresserade av att samarbeta med min blogg så maila mig på info@joannahalvardsson.se så berättar jag mer. Även du som är privatperson som vill skriva något privat når mig på samma adress.   1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *