Aspiepower Media

Kissie, Kenza, Foki och jag

När en bloggare säger att han/hon ska jobba kommer ofta kommentarer som: ”jobb? Du ligger ju bara i soffan och skriver om vad du åt till middag” Folk som inte bloggar själva,  förstår vilket jobb vi bloggare egentligen lägger ner. Planering, hitta inspiration, ta snygga bilder och det hårdaste jobbet att försöka få sin blogg att bli speciell och sticka ut ur mängden. Jag vill inte ens räkna efter hur många timmar jag lagt ner på bloggen de senaste fem år. I dag tjänar jag en slant på min blogg varje månad, men med tanke på hur många timmar jag lägger ner så är det en ganska dålig timlön;) Jag har slitit som ett djur för att få min blogg att bli så stor som den är, och jag har tagit mig hit själv. Jag blev så himla glad när Familjeliv ville att jag skulle börja blogga hos dem, för det blir lite mindre jobb för mig. Under november månad hade jag 22 469 unika besökare. Det är helt galet! Men det kändes som den största bekräftelsen kom när jag fick en inbjudan till Social media gala.  Jag blev inbjuden till samma fest som Kissie, Daniel Paris, Kenza, Foki, Angelica Blick,m.m Fattar ni hur stort det är? Jag har knappt blivit bjuden på någon fest över huvud taget i mitt liv, jag kan nog räkna tillfällena på mina två händer. Har fortfarande ångest över att jag inte kunde gå, men det kommer fler gånger.    

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *