Aspiepower Media

Home sweet home!

Äntligen är jag hemma i Karlstad igen. Jag älskar att föreläsa och få besöka andra städer men att åka tur och retur till Småland på ett dygn, tar på krafterna. Har bäddat ner mig i soffan och äter klubbor från Tallhult. Alltså hur kan klubbor smaka speedway? Vad smakar ens speedway? Jag vet inte men de här klubborna som jag fiskade upp i Valsarnas fiskdamm (som bara var för barnen men jag är så barnslig så jag fick också fiska;)) smakar speedway. Något konstigt minne från barndomen. I dag blir det en tidig kväll, känner mig helt slut i huvudet. I morgon väntar jobb och rehab-träning. Är det bara jag som tycker att den här veckan gått galet fort? Det är liksom redan onsdag.

Äter klubbor från Tallhult i klädd en Vetlanda mössa:D

Äter klubbor från Tallhult i klädd en Vetlanda mössa:D

 
Ljuslyktorna från Ullared

Ljuslyktorna från Ullared

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *