Aspiepower Media

En vecka med höjd dos

Kolla i almanackan och insåg att jag nu äter 200 mg Seroquel i 10 dagar och jag kommer mig fortfarande inte trög, som jag gjorde sist. Jag tror det var ett smart val att höja medicinen. Jag känner fortfarande att jag har svårt att hålla fokus. Jag själv känner extremt stor skillnad på mina föreläsningar men de som lyssnar gnäller inte så jag antar att det fortfarande är hanterbart att jag tappar fokus i bland. Den största skillnaden sedan medicinhöjningen är sömnen. Jag sover mer och tyngre och det var ju det vi var ute efter. Är fortfarande segt att komma till ro men det har det varit de senaste 16 år så det lär väl inte ändras. Jag älskar Seroquel men precis som alla andra mediciner har den biverkningar. Jag drar på mig vätska, men än så länge är det inte så mycket så det är någon fara säger doktorn. Jag har även ett ögat sug och har säkert gått upp några kilo men efter jul ska jag ta ett nytt ryck med Viktväktarna. Det gör inget om jag går upp några kilo så länge som jag mår bättre av medicinen men det får inte dra iväg. Det räcker med att jag gått upp 30 kg av mediciner en gång. Men samtidigt är det svårt eftersom jag knappt kan röra mig så kan inte heller motionera på det sättet jag vill. Men som sagt får bli ett ryck efter nyår, för är ju liksom inge idé nu under jul och alla gottigheter;)  

1

Illustration: Maria Lundby Bohlin

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *