Aspiepower Media

Packat och klart för Vetlanda 

Tidigt i morgon bitti ska jag sätta mig på ett tåg till Vetlanda, där jag ska föreläsa i morgon kväll. Jag kommer få göra tre tåg/buss byten så jag hoppas att stormen som härjar i södra Sverige inte ställer till det för mig. Men jag har några timmar på mig att bli sen men det vore skönt att slippa kaos. Föreläsningen har varit slutsåld i flera veckor och många vill komma men det finns inte plats. Jag tycker det är kul att intresset är så stort och kanske kommer jag tillbaka i vår så fler får möjligheten att komma. Allt är packat och klart och det ska inte dröja allt för länge innan jag ska gå och krypa ner i sängen.

Mamma tvingade mig att ha en julgran i år

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *