Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Från depression till glädje – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Från depression till glädje

I fredags gick jag från att vara deprimerad till att vara lycklig, det här var anledningen:

Skärmavbild 2015-11-30 kl. 18.03.55 Det var lite komiskt. Att Ludvig och Valsarna diskuterat med varandra hade jag vetat om i flera månader, då det var jag som gav Valsarna Ludvigs telefonnummer;) Men jag trodde att de lagt ner diskussionen så i fredags  jag satt jag och sa till Henrik: ”Jag kommer ju inte få träffa Ludvig på hela säsongen då han inte har nått lag i allsvenska och då kommer han ju inte till Hagfors”. Två timmar senare får jag vet att han är klar för Valsarna vilket innebär att vi kommer ses varannan vecka <3
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *