Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ses vi på Mamma Boosten-The show? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ses vi på Mamma Boosten-The show?

Jag har två mammor. Jag har en biologisk mamma och sen har jag en Sussie mamma. Min Sussie mamma finns alltid där för mig när mina riktiga föräldrar är 10 mil bort. Jag tänker inte räkna efter hur många timmar hon suttit med mig på akuten. Och hon ser till så jag får mat när jag är för sjuk för att laga själv. För att tacka min Sussi mamma så har jag bjudit med henne till Stockholm och Mammaboosten The Show den 20/11 med artisttrion Danny Saucedo, Renée Nyberg och Thomas Järvheden. Blev du också sugen på detta? Beställ din biljett här!   

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *