Aspiepower Media

Det är OLAGLIGT att sno andras inlägg!

Jag har fått veta att det är en person som snott mina texter och andra bloggares texter och publicerar dem på sin blogg. Detta är för det första olagligt. Det finns något som heter Upphovsrätt-lagen  Och sen känner jag bara, kan man inte bara hitta på egna saker? Visst ta inspiration från mina texter om du tycker att det jag skriver är bra, så gör jag med. Men sno inte rakt av. Det här skrev hon på sin blogg i går kväll kl 19.28, tre timmar efter att mitt  inlägg publicerades: ”Men vad är egentligen en vän? Vart går gränsen mellan att vara bekanta och vara vänner? .. Det där med vänskap har vart en sak jag har haft ganska svårt för. .. Jag har aldrig riktigt förstått vart gränsen för att vara bekanta och vara vänner går. .. Jag har sett personer som jag bara pratat med i sociala medier men aldrig träffat. .. Men vart går egentligen gränsen för att man är vänner och inte längre bekanta? Och hur skaffar man vänner? Berätta gärna om era egna erfarenheter.” Hon har även kopierat rakt av från ett reportage NWT gjort om mig utan att ange källa. Dock gjorde hon en miss och glömde ta bort mitt namn: ”– För mig är det viktigt med tydlighet. Om någon säger vi ses vid McDonalds, vad betyder det? Hur många sms får jag skicka utan att vara för påträngande? Nu när jag vet hur jag fungerar kan jag vara ärlig och tydlig direkt när jag lär känna nytt folk. Det gör att samspelet mellan oss funkar mycket bättre, berättar Joanna.” Jag har laglig rätt att faktura henne för att hon publicerat mina texter, Media har också det och deras räkningar är nog en aning större än mina. Men Annorlunda mamma vi kan göra så här i stället, eftersom du tydligen läser min blogg så kommer du att se detta och då kan du ju sno det här inlägget också och lägga på din blogg när du ändå håller på? Nejhej det är inte intressant? Då tycker jag att du ska radera din blogg som bara innehåller stulna och olagliga inlägg. För ser jag ett till av mina inlägg på din sida kommer jag polisanmäla dig och jag vet andra bloggare som tänker göra samma sak.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *