Virusinfektion 

Har vart till vårdcentralen och lämnat blodprov. CRP:n såg bra ut så domen blev virusinfektion som befarat. Det kanske låter korkat men jag hade hoppat på en bakteriell infektion så jag fått antibiotika och blivit frisk fortare. Men , men bara att vänta ut skiten. Läkaren sa att jag skulle dricka mycket och äta glass för jag var lite svullen i halsen, bra läkare;) Han tyckte även att jag kunde börja jobba i morgon eftersom jag inte har ett fysiskt påfrestande arbete, men ta det lite lugnt. Ska ha en föreläsning på onsdag en och på torsdag vi får se hur de går får väl suga på halstabletter samtidigt som jag föreläser eller nått:P I dag skulle jag vart ute på middag med Hjärnkolls styrelse men sa återbud. Ska ligga i soffan och äta glass hela kvällen i stället och ladda upp för morgondagen…;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen